Greve Kommune

KLIK på de orange streger og se dine muligheder

 

gratis Øverum til dit band...

vi har et Digital studio...

teatergruppen - drama...

Færdselsrelateret førstehjælp...

vi har plads til din aktivitet...

...med i vores kor

I vores kor – GRYFIA - får du professionel stemmetræning og –opvarmning. Føler du ikke, at du er den stærkeste sanger - så frygt ej! I vores kor kan alle synge, og korleder Julie Winckler skal nok sørge for, at få det bedste frem i enhver potentiel sanger. Hver fugl synger som bekendt med sit næb. Man inddeles efter stemmekategorierne: Sopran, Alt, Tenor & Bas. Har du spørgsmål så send en mail til os. Klik på "Skriv en mail" herunder. Gryfia øver hver tirsdag kl. 19:00 - 22:00 i Ungdomscentret - kom og vær med!

Tilmeld dig her

Gryfia - Kom og syng...

SE dine muligheder

Flyt din mus henover et af billederne her på siden for at se teksten under billedet.  Kontakte os endelig hvis du synes vi mangler et tilbud eller hvis du har spørgsmål.

Telefon: 43 97 35 20 - e-mail: usk@greve.dk

mellem 16-25 år

for dig der er

Følg

os på:

...du har idéen - vi har pladsen

Hos os er der mulighed for, at starte et projekt og få hjælp til det, både økonomisk og det praktisk. Det eneste krav er, at du/I er fra Greve, er mellem 16 og 25 år og at projektet er for unge i Greve. Send en mail til os med beskrivelse af dit projekt kort – husk tlf.nr. Klik på "Skriv en mail" herunder.

Skriv en mail

Start et projekt...

...og højt humør

Bordrollespil er for dig, der har lyst til at være helten i din egen fantasy fortælling – eller skurken. Der er masser af udfordringer og underholdning – både for begyndere og øvede rollespillere. Hvis du ikke er helt med på, hvad bordrollespil er, kan du bare komme forbi mandage kl. 19:00-22:00 og være med på en kigger. Har du spørgsmål, så send os en mail. Klik på "Skriv en mail" herunder.

Tilmeld dig her

Bordrollespil ...

...med hygge og forskellige spil

Så åbner vi Greves første brætspils café. Her kan du spille en lang række brætspil, dart, bordtennis og kort. Der er mulighed for at købe en øl, en Somersby eller få lidt at spise. Hvis du er mere til kaffe og te, så byder vi på begge dele – gratis. Det er en lukket café, hvor man skal være fyldt 18 år og være medlem. Til gengæld er det gratis at være medlem. Alle medlemmer får et medlemskort som skal medbringes og fremvises hvis en af de ansatte spørger efter det. Har du spørgsmål, så send en mail til os. Klik på "Skriv en mail" herunder. Brætspils caféen er åben hver onsdag mellem kl. 19:00 - 22:00 og du finder den i Ungdomscentret, Gersager Allé 1. BEMÆRK du skal være fyldt 18 år.

Tilmeld dig her

brætspils café...

..., men!

Som udgangspunkt er der mulighed for at låne et af vores to øverum hvis du har et band eller en gruppe, men mangler et sted at øve. Tiden i lokalet er ikke ubegrænset. Det er gratis at låne et lokale. Til gengæld har vi en forventning om, at I hjælper til med, at arrangere koncerter i huset, som for eksempel Spil Dansk Dag i oktober. Send en mail med en beskrivelse af dit band eller gruppes spillestil. Husk dit tlf. nr. Du får hurtigt et svar fra os. Klik på "Skriv en mail" herunder.

Skriv en mail

...så ring eller skriv

Som udgangspunkt er alle ungdomsaktiviteter velkomne i Ungdomscentret. Der er selvfølgelig nogle få samværsregler alle skal følge. Kontakt os for at høre om din gruppe kan komme ned og være en del af vores aktiviteter. Klik på "Skriv en mail herunder og send os en kort beskriver din/jeres interesse. Skriv dit telefonnr, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Skriv en mail

...du må "låne"

Ungdomscentret har Greve Kommunes største digitale studio. Her indspiller vi hvert år en hel del musik. Noget af musikken uploader vi på Soundcloud. Du kan efter aftale indspille din egen musik i vores studio. Vi stiller en medarbejder tilrådighed som holder styr på al det tekniske, så lyden bliver helt i top. Send en mail til os, hvis du vil høre mere om betingelserne for at låne vores studio. Husk dit tlf. nr. Du får hurtigt et svar fra os. Mail til: usk@greve.dk

Kilk og skriv en mail

...og sang

Teatergruppen er et gratis tilbud for unge mellem 16-25 år i Greve kommune, der kunne tænke sig at medvirke i den kreative proces, som indgår i opsætningen af en musical. Vi er en gruppe unge med store ambitioner og stjernedrømme. Vi stræber efter perfektion på trods af at vi 'bare' er et amatør teaterhold, og har efterhånden et langt musical-CV bestående af forestillinger som Hair, Moulin Rouge, Footloose, Night Fever og Burlesque. Vi samarbejder med professionelle folk indenfor instruktion, sang, dans og teknisk sceneopsætning. Du er meget velkomme til at være med. Vi mødes hver torsdag kl. 19:00 - 22:00 i Ungdomscentret. Hvis du har spørgsmål så send os en mail - klik på "Skriv en mail" herunder.

Tilmeld dig her

...til bil

Alle, der vil have kørekort til knallert/bil/motorcykel, skal have gennemført et kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp. Kurset er på i alt 8 timer og består af ”Hjerte- Lunge-Redning” og førstehjælpsmodulet ”Færdselsrelateret Førstehjælp”. Når du har gennemgået kurset - med tilfredsstillende resultat – udsteder vi et bevis, som du skal bruge, når du søger om at få et kørekort. Kurset koster 350 kr. og er kun for 17-25 årige. Der er få pladser tilbage. Se ledige hold på tilmeldingssiden.

Klik for en dato