Greve Kommune

for dig der er mellem 16- 20 år

...gratis, men!

Som udgangspunkt er der mulighed for at låne et af vores to øverum hvis du har et band eller en gruppe, men mangler et sted at øve. Tiden i lokalet er ikke ubegrænset. Det er gratis at låne et lokale. Til gengæld har vi en forventning om, at I hjælper til med, at arrangere koncerter i huset, som for eksempel Spil Dansk Dag i oktober. Send en mail med en beskrivelse af dit band eller gruppes spillestil. Husk dit tlf. nr. Du får hurtigt et svar fra os.

Tilmeld dig via mail

Øverum til dit band...

vi har et Digitalstudie...

...du må "låne"

UngdomsCentret har Greve Kommunes største digitalestudie. Her kan du efter aftale indspille din egen CD. Vi stiller en medarbejder tilrådighed som holder styr på al det tekniske, så lyden er helt i top

Tilmeld dig via mail

...til det dit projekt

Hvis du skal fremstille en rapport f.eks. i forbindelse med din uddannelse har du mulighed for at bruge forskelligt udstyr i GUC. Send os en mail med en beskrivelse af din opgave, og dine behov for udstyr. Så kontakter vi dig. Husk dit tlf.nr.

Tilmeld dig via mail

...og sang

Teatergruppen er et gratis tilbud for unge mellem 16-20 år i Greve kommune, der kunne tænke sig at medvirke i den kreative proces, som indgår i opsætningen af en musical. Vi er en gruppe unge mennesker med store ambitioner og stjernedrømme. Vi stræber efter perfektion på trods af at vi 'bare' er et amatør teaterhold, og har efterhånden et langt musical-CV bestående af forestillinger såsom Hair, Moulin Rouge, Footloose, Night Fever og Burlesque. Vi samarbejder med professionelle folk indenfor instruktion, sang, dans og teknisk sceneopsætning. Vi mødes hver torsdag kl. 19:00 - 22:00

Tilmeld dig via mail

...til bil

Alle, der vil have kørekort til bil/motorcykel, skal have gennemført et kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp inden for det sidste år. Kurset er på i alt 7 timer og består af ”Hjerte- Lunge-Redning” på 3 timer og førstehjælpsmodulet ”Færdselsrelateret Førstehjælp” på 4 timer. Når du har gennemgået dette 7 timers kursus - med tilfredsstillende resultat – udstedes et bevis, som du skal bruge, når du søger om at få et kørekort. Kurset er kun for 17-18 årige og der er kun få pladser tilbage på seks kursusdage.

Pris 350 kr. - klik for en dato

...er velkomne

Som udgangspunkt er alle ungdomsgrupper velkomne i GUC. Der er selvfølgelig nogle få samværsregler alle skal følge. Kontakt os for at høre om din gruppe kan komme ned og være en del af GUC. Send os en mail hvor du beskriver jeres interesse. Skriv dit telefonnr, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Tilmeld dig via mail

Vi har udstyret...

teatergruppen - drama...

"Alle" ungdomsgrupper...

Færdselsrelateret førstehjælp...

...næsten gratis

BEMÆRK du skal være fyldt 15 år. For at blive jæger skal du have jagttegn, og det kræver at du består jagtprøven. Derefter skal du bestå en skydeprøve med haglgevær, for at bevise dine skydefærdigheder er gode nok til at gå på jagt. Når du tager jagttegn på ungdomsskolen er du helt sikker på en professionel undervisning, hvor læreren har mange års erfaring. Efter bestået jagtprøve, bliver du sluset ind i et program, til haglskydeprøven i samarbejde med et team af dygtige skydeinstruktørere og Greve Jagtforening, så du er klædt på til også at bestå denne del af jagttegnet. For at tage jagttegn, skal du være fyldt 15 år, i det år du skal op til prøven. Vi glæder os til at se dig Hold: 2108 - Onsdage kl. 18:30-21:00, UngdomsCentret

Tilmeld dig her

Tag et jagttegn...

...mest bordspil

Bordrollespil er for dig, der har lyst til at være helten i din egen fantasy fortælling – eller skurken. Der er masser af udfordringer og underholdning – både for begyndere og øvede rollespillere. Hvis du ikke er helt med på, hvad bordrollespil er, kan du bare komme forbi mandage kl. 19:00-22:00 og være med på en kigger.

Tilmeld dig via mail

Rollespil ...

...med i vores kor

I vores kor – GRYFIA - får du professionel stemmetræning og –opvarmning. Føler du ikke, at du er den stærkeste sanger - så frygt ej! I vores kor kan alle synge, og korleder Julie Winckler skal nok sørge for, at få det bedste frem i enhver potentiel sanger. Hver fugl synger som bekendt med sit næb. Man inddeles efter stemmekategorierne: Sopran, Alt, Tenor & Bas. Gryfia øver hver tirsdag kl. 19:00 - 22:00

Tilmeld dig via mail

Gryfia - Kom og syng...

SE de mange tilbud

Vores Café er for alle UngdomsCentrets brugere. Den er åben mandag til torsdag 17:30 - 22:00 og fredag 15:30-19:00. Her har du mulighed for at sidde og slappe af,  sludre med andre, købe et let måltid, drikke en kop kaffe eller en sodavand.

Se alle vores tilbud til dig. Flyt din mus henover et af billederne her på siden for at se tilbuddene.

...hvis du er med i et projekt

En gang imellem holder vi et arrangement eller en fest ofte med et kendt band. Billedet her stammer fra en fest. Send os din mail-adresse hvis du vil modtage et nyhedsbrev når der er er arrangement eller stormøde planlagt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Spændende arrangementer...

Følg

os på:

...f.eks. en ungdomshøring

Hos os er der mulighed for, at starte et projekt og få hjælp til det, både økonomisk og det praktisk. Det eneste krav er, at du/I er fra Greve, er mellem 16 og 20 år og at projektet er for unge i Greve. Send os en mail med beskrivelse af dit projekt kort – husk tlf.nr.

Tilmeld dig via mail

Start et projekt...